Agenda / regiokalender

.

  RCT

  15 juni: Groeikansen voor automatisering en digitalisering in de Agro-Food

  Samen met Oost NL en VNO-NCW Midden organiseert RCT Gelderland het evenement: ‘Groeikansen voor automatisering en digitalisering in de Agro-Food’. Op vrijdag 15 juni staat deze bijeenkomst in het teken van elkaar ontmoeten en het delen van kennis en innovatie.

  Meer info / aanmelden
  Techniekpact

  18 juni 2018: Jaarconferentie Nationaal Techniekpact

  Technologische ontwikkelingen, innovatie en digitalisering maken dat er meer vraag is naar technici. Dat geldt ook in sectoren als zorg, bouw, energie, water en agri-food, vanwege de vele cross-overs met techniek. Bedrijven, overheden, onderwijsinstellingen en kennisinstituten in Noord-Nederland zetten hier vol op in met aansprekende projecten.

  Op de Jaarconferentie 2018 van het Nationaal Techniekpact 'Techniek Verbindt' laten we die projecten én de verbindingen op het terrein van duurzame (groene) energie, smart industry toekomstbestendige landbouw en innovatieve zorg zien!

  Meer info / aanmelden
  Oost NL

  25 juni 2018: 'Duurzame ontwikkeling, de kracht van Gelderland en Overijssel'

  Oost NL viert haar 15-jarig jubileum als ontwikkelingsmaatschappij van Gelderland en Overijssel met een speciaal en gevarieerd programma. Met interessante sprekers, discussiepanels en kleine parallelle sessies gaan we in op het thema: “Duurzame ontwikkeling, de kracht van Gelderland en Overijssel”.

  Meer info / aanmelden
  Logo Veluwe Portaal

  28 juni 2018: HR Netwerkbijeenkomst Veluwe Portaal

  Hoe goed is uw focus? Bent u altijd alert? Heeft u een vaste hand? Haal dan de 'trekker over' en meld u aan voor deze unieke HR netwerkbijeenkomst over 'Arbeidsmobiliteit & Employability'. Ervaar het zelf tijdens deze enerverende bijeenkomst in samenwerking met het Minsterie van Defensie bij de Johannes Postkazerne in Havelte. 

  Meer info / aanmelden
  logistieke_tafel_uitnodiging

  27 september: Inspiratiemiddag 'Fijnmazige distributie'

  De Logistieke Tafel Midden-Nederland, een initiatief van vereniging Centrum voor Transport en Logistiek (CTL) Noord-Veluwe, organiseert op donderdag 27 september een inspiratiemiddag over 'fijnmazige distributie'. Bezoek deze middag gratis: meld u aan via info@zekervaneenbaan.nl. 

  Meer info / aanmelden
  Week van het ID 2018

  26 t/m 29 november 2018: Week van het ID

  Van 26 tot 29 november 2018 organiseert Innovatiehuis De Diamant de tweede editie van de Week van het ID. Een week boordevol inspiratie over vernieuwing in de regio. De komende maanden wordt er hard gewerkt aan het programma. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor updates!

  Op donderdagavond 29 november wordt de week feestelijk afgesloten met de uitreiking van de Veluwse Innovatieprijs. 

  Meer info / aanmelden
  VIP 2018

  29 november 2018: Veluwse Innovatieprijs

  Op 29 november is het zover: voor de derde keer reikt De Diamant van Midden-Nederland de Veluwse Innovatieprijs uit! De Veluwse Innovatieprijs is voor de ‘Very Innovative Person’ (VIP) of onderneming die met duurzame technologische innovaties actief is in de maak- of foodindustrie, energie- of milieutechnologie of ICT op de Noord-Veluwe.

  Aanmelden en nomineren
  Bent of kent u een onderneming die deze prijs verdient? Neem dan contact met ons op via info@dediamantvanmiddennederland.nl. Binnenkort zijn de inschrijfformulieren te vinden op deze website. 
   

  Meer info / aanmelden
Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden met informatie die relevant is voor mij als ondernemer.
De Diamant van Midden Nederland

Met behoud van eigenheid, schitteren als collectief.

Hiermee schrijf ik me voor de nieuwsberichten van De Diamant van Midden-Nederland.

435