Agenda / regiokalender

.

  27 t/m 30 november: Week van het ID

  Van 27 tot 30 november organiseert Innovatiehuis De Diamant de Week van het ID. Een week boordevol inspiratie over vernieuwing in de regio. Het programma is compleet en er is voor een ieder wat wils. Ontdek welke bijeenkomst u aanspreekt en meld u aan onder aan deze pagina. Alle evenementen zijn gratis te bezoeken!

  Op donderdagavond 30 november wordt de week feestelijk afgesloten met de uitreiking van de Veluwse Innovatieprijs. 

  Meer info / aanmelden

  30 november 2017: Veluwse Innovatieprijs

  Op 30 november is het zover: voor de tweede keer reikt De Diamant van Midden Nederland de Veluwse Innovatieprijs uit! De Veluwse Innovatieprijs is voor de ‘Very Innovative Person’ (VIP) of onderneming die met duurzame technologische innovaties actief is in de maak- of foodindustrie, energie- of milieutechnologie of ICT op de Noord-Veluwe.

  Uitreiking
  Bent u benieuwd wie er dit jaar met deze prijs vandoor gaat? Reserveer uw plaats bij de uitreiking op 30 november bij Veluvine in Nunspeet! Tijdens deze feestelijke avond nemen wij u mee langs de vernieuwende en inspirerende ideeën die onze regio rijk is. 
  Ook neemt 'choco evangelist' Ynzo van Zanten, head of People en Culture bij Tony's Chocolony, ons mee in het verhaal hoe Tony's Chocolonely de chocoladerepen business op zijn kop zette. 
   

  Meer info / aanmelden
  Logo Veluwe Portaal

  14 december 2017 VP 'Talent benutten in organisaties; (hoe) werkt het?' 

  Door talent van medewerkers meer te benutten ontstaat een win-win situatie voor organisatie en medewerker. Medewerkers worden beter inzetbaar, (organisatie)resultaten verbeteren, nieuwe vormen van (samen)werken ontstaan en het werkplezier neemt toe. Talentbenutting vereist echter meer dan een generalistische aanpak, geen medewerker is immers hetzelfde en talent verschilt. Maatwerk voor talentbenutting is nodig. Een individuele aanpak die vorm krijgt in de relatie tussen medewerker en leidinggevende. De praktijk blijkt echter weerbarstig.

  Tijdens deze laatste HR netwerkbijeenkomst van Veluwe Portaal in 2017 blikt men met u terugop 2017 én geeft men u een inkijkje in 2018.
  U wordt meegenomen in het onderzoek van Hogeschool Windesheim, waaraan meer dan 1.000 medewerkers en leidinggevenden uit uiteenlopende organisaties hebben meegewerkt over talentbenutting!
  Daarna nemen de sprekers, Louis Celant en Willy Veenkamp van het lectoraat Sociale Innovatie van Hogeschool Windesheim, u mee in hun onderzoek “Talentbenutting = Maatwerk”. Zij presenteren deze middag enkele resultaten van het onderzoek. Welke kenmerken van medewerkers en welke kenmerken in de relatie tussen leidinggevende en medewerker zijn van invloed op het benutten van talent? Vervolgens gaan we met elkaar verkennen welke interventies in de praktijk kunnen worden toegepast om het talent binnen uw eigen organisatie beter te kunnen benutten. 

  Meer info / aanmelden
  Oliebollen

  11 januari 2018: De Ontmoeting

  De gezamenlijke jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van De Maatschappij/De Diamant, BKHarderwijk, BKErmelo en VNO/NCW Noord Veluwe heet De Ontmoeting en is ieder jaar weer een feest. Een uitstekende gelegenheid om relaties en ondernemers aan het begin van het nieuwe jaar het beste te wensen. Ook de Linneaus onderscheiding wordt weer uitgereikt aan een ondernemer met aantoonbare sociaal-maatschappelijke betrokkenheid.

  Binnenkort meer informatie.

  Meer info / aanmelden
Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden met informatie die relevant is voor mij als ondernemer.
De Diamant van Midden Nederland

Met behoud van eigenheid, schitteren als collectief.

Hiermee schrijf ik me voor de nieuwsberichten van De Diamant van Midden-Nederland.

435