Agenda / regiokalender

.

  Logo Veluwe Portaal

  24 april 2018: Matchtafel Veluwe Portaal

  De Matchtafel is er niet alleen om uw vacatures gevuld te krijgen, maar ook om uw (boventallige) medewerkers van werk naar werk te helpen.

  Programma + locatie
   15.00 uur             : Aanvang
   15.10 uur             : Matchtafel; uitwisseling in de praktijk
   16.20 uur             : Ervaringen delen
   16.30 uur             : Einde

  Meer info / aanmelden
  Logo Veluwe Portaal

  15 mei 2018: HR Young Professionals

  HR Young Professionals netwerk is een nieuw netwerk en onderdeel van Veluwe Portaal.
  Om zo jonge ‘HR-collega’s’ te vinden buiten je eigen organisatie. Het doel van dit netwerk is het bespreken van vakinhoudelijke cases en het delen van kennis maar ook de persoonlijke ontwikkeling komt op de agenda.

  Ben je (of jouw collega) tussen de 20 en de 30 jaar en lijkt het je leuk om je hierbij aan te sluiten? Wees dan welkom bij deze eerste bijeenkomst bij Bieze Food Group, Nijkerk van 11.00 uur - 12.30 uur. De lunch is inbegrepen. 
   

  Meer info / aanmelden
  CTL Bijeenkomst 16 mei

  16 mei: Inspiratiemiddag 'Fijnmazige distributie'

  De Logistieke Tafel Midden-Nederland, een initiatief van vereniging Centrum voor Transport en Logistiek (CTL) Noord-Veluwe, organiseert op woensdag 16 mei een inspiratiemiddag over 'fijnmazige distributie'. Bezoek deze middag gratis: meld u aan via info@zekervaneenbaan.nl. 

  Meer info / aanmelden
  Logo de maatschappij

  5 juni 2018: Mathijs Bouman over Robotisering in de maatschappij

  Binnenkort meer informatie over deze bijeenkomst met Mathijs Bouman over 'Robotisering in de maatschappij'.

  Mathijs Bouman is redacteur/econoom bij Nieuwsuur en regelmatig te zien bij RTL-Z, De Wereld Draait Door, Jinek, Pauw, EenVandaag, RTL Late Night en andere nieuws- en actualiteitsprogramma's.

  Meer info / aanmelden
  Techniekpact

  18 juni 2018: Jaarconferentie Nationaal Techniekpact

  Technologische ontwikkelingen, innovatie en digitalisering maken dat er meer vraag is naar technici. Dat geldt ook in sectoren als zorg, bouw, energie, water en agri-food, vanwege de vele cross-overs met techniek. Bedrijven, overheden, onderwijsinstellingen en kennisinstituten in Noord-Nederland zetten hier vol op in met aansprekende projecten.

  Op de Jaarconferentie 2018 van het Nationaal Techniekpact 'Techniek Verbindt' laten we die projecten én de verbindingen op het terrein van duurzame (groene) energie, smart industry toekomstbestendige landbouw en innovatieve zorg zien!

  Meer info / aanmelden
  Oost NL

  25 juni 2018: 'Duurzame ontwikkeling, de kracht van Gelderland en Overijssel'

  Oost NL viert haar 15-jarig jubileum als ontwikkelingsmaatschappij van Gelderland en Overijssel met een speciaal en gevarieerd programma. Met interessante sprekers, discussiepanels en kleine parallelle sessies gaan we in op het thema: “Duurzame ontwikkeling, de kracht van Gelderland en Overijssel”.

  Meer info / aanmelden
  Logo Veluwe Portaal

  28 juni 2018: HR Netwerkbijeenkomst Veluwe Portaal

  De middag start met het (inter)actief delen van kennis. De definitieve invulling komt nog, maar gezien de locatie dan zal er zeker (inter)actie zijn…Daarna elkaar op informele manier (nog) beter leren kennen tijdens de netwerkborrel met een hapje en drankje. Ook introducé(e)(s) zijn weer van harte welkom!

  Meer info / aanmelden
Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden met informatie die relevant is voor mij als ondernemer.
De Diamant van Midden Nederland

Met behoud van eigenheid, schitteren als collectief.

Hiermee schrijf ik me voor de nieuwsberichten van De Diamant van Midden-Nederland.

435