Economic Board Diamant

Stuurgroep Diamant 2015

Economic Board Diamant realiseert met projecten structurele verbeteringen binnen het sociaal-economisch domein. In de Economic Board Diamant zitten een aantal Noord-Veluwse ondernemers (vanuit het Noord-Veluws Ondernemers Overleg en VNO-NCW Noord-Veluwe), onderwijs- en overheidsvertegenwoordigers.
De Economic Board Diamant geeft sturing aan de uitvoering van projecten en bundelt krachten door zaken projectmatig op te pakken met als streven de initiatieven structureel maken. Per project zijn maximaal twee leden van de Economic Board Diamant verantwoordelijk (= opdrachtgever). Opdrachtnemers zijn mensen in de staande organisaties zoals Veluwe Portaal, Regionaal Centrum voor Technologie, De Techniek academie, Care Academy Veluwe, Landstede, Windesheim, IGEV, VNO-NCW en Regio Noord-Veluwe.

Voorzitter van de Economic Board Diamant is Joost Fraanje, ondernemer (Broekhuis Ford/Volvo), vicevoorzitter is Ronald Cleijsen, ondernemer (Wivé Techniek).

Meer weten? Mail Gerrit Marskamp, Regio Noord-Veluwe, secretaris Economic Board Diamant en projecten, gmarskamp@regionoordveluwe.nl. De foto is van maart 2015.

De Economic Board Diamant heeft zich met een digitale uitnodiging ingezet voor de werving rondom de eerste Diamant Top van 9 oktober 2015.

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden met informatie die relevant is voor mij als ondernemer.
De Diamant van Midden Nederland

Met behoud van eigenheid, schitteren als collectief.

Hiermee schrijf ik me voor de nieuwsberichten van De Diamant van Midden-Nederland.

471