Agenda / regiokalender

.

Logo Veluwe Portaal
  B&C Raamdecoratie, Ampèrestraat 11, Nunspeet 27 september 2018 15:00 - 18:00

  27 september: HR Netwerkbijeenkomst Veluwe Portaal

  Eén van de grootste uitdagingen voor HRM de komende jaren is het aantrekken en behouden van medewerkers. Gangbare manieren om medewerkers aan te trekken werken niet meer of in onvoldoende mate. Het vinden, binden en boeien van medewerkers is een 'kunst' geworden. Het kiezen voor een bedrijf, een beroep en het (langdurig) verbinden wordt sterk beïnvloed door o.a. het werkgeluk dat men ervaart en de relatie die er is met het bedrijf en collega’s. Eén van de instrumenten die HRM heeft om het 'binden' te vergroten is: “Talentmanagement”.

  Tijdens deze bijeenkomst zoekt u samen met vakgenoten de verdieping op over het onderwerp 'Talentmanagement'. Via inspirerende rondetafelgesprekken o.l.v. Henk de Vos, directeur HRM bij B&C International, gaan we met elkaar in gesprek, geven én ontvangen we informatie, tips en handvatten. Want delen is tenslotte verdubbelen! Kortom: We gaan met elkaar tips, valkuilen en ideeën verzamelen om geïnspireerd naar huis te gaan.

  Wilt u zich in korte tijd ook onderdompelen en laten verrassen over een onderwerp waar u als HRM de komende tijd mee aan de slag moet? Meld u dan nu aan en dan zien we elkaar de 27e!

   

  Klik hier om u aan te melden
   

  Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Veluwe Portaal met medewerking van De Diamant van Midden-Nederland.
   

  Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden met informatie die relevant is voor mij als ondernemer.
  De Diamant van Midden Nederland

  Met behoud van eigenheid, schitteren als collectief.

  Hiermee schrijf ik me voor de nieuwsberichten van De Diamant van Midden-Nederland.

  435