Agenda / regiokalender

.

Career days Deltion
  Deltion College Zwolle 11 t/m 13 december 09:00 - 16:00

  Aanmelden voor 15 september: Career Day Noord

  Van 11 t/m 13 december 2018 organiseert Jet-Net & TechNet in samenwerking met Hogeschool Windesheim en Deltion College de Career Day Noord 2018 in Zwolle. Doel van de Career Day is leerlingen te laten ervaren dat technologie en logistiek uitdagend, zinvol en maatschappelijk relevant zijn.  Jet-Net en/of TechNet ondernemers of -partners worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze dagen door het geven van een technische en/of logistieke workshop.

  Tijdens de Career Day Noord verwachten wij ca. 1.500 leerlingen uit 4 havo en 5 vwo met een NT/NG profiel en leerlingen uit 3 vmbo GL en TL. De eerste twee dagen (11 en 12 dec) zijn voor havo/vwo en de laatste dag voor vmbo (13 dec).
  De leerlingen volgen tijdens hun programma vijf technische/logistieke workshops die door bedrijven gegeven worden. Met als doel hun interesse in techniek en/of logistiek verder uit te bouwen door leerlingen te enthousiasmeren over wat technologie/logistiek is, waar je het kunt vinden, wie er werken en wat ze er zelf mee kunnen. Hieraan is uw bijdrage onmisbaar!

  Gegevens workshop

  • De workshop wordt bezocht door 10 tot 12 leerlingen. Elk bezoek duurt 25 minuten. Per dagdeel bezoeken maximaal vijf groepen de workshop.

  • Uitgangspunt: 20% vertellen, 80% laten doen. Waarbij de leerlingen kunnen bouwen, proberen, proeven, programmeren, etc. Kortom ervaren!

  • De workshop is geschikt voor de doelgroepen: leerlingen havo 4/vwo 5 met een N-profiel en leerlingen vmbo 3 met interesse in techniek of logistiek. Hoogstwaarschijnlijk betekent dit twee verschillende workshops.
   Vanuit JetNet & TechNet denken wij graag met jullie mee. Wij bieden didactische ondersteuning voor het ontwikkelen van de workshop.

  • De workshop wordt gegeven in een stand van ca 20 m2

  Praktische informatie

  Datum en tijd: 11 t/m 13 december van 9.00 – 16.00 uur
  Locatie: Deltion College, Mozartlaan 15, 8031 AA Zwolle, Evenementenplein
  Standruimte: ca 25m2


  De kosten voor de stand zelf, de activiteit en de standbezetting (minimaal twee personen) komen voor rekening van het bedrijf.

  Jet-Net & TechNet neemt de kosten voor haar rekening die voortvloeien uit locatiehuur, faciliteiten stand, catering, techniek en beveiliging. Ook de kosten voor didactische ondersteuning komen voor rekening van Jet-Net & TechNet.

  U kunt zich aanmelden tot 15 september via dit formulier

  Om u aan te melden moet u eenmalig een account aanmaken. Met dit account kunt u na uw aanmelding het formulier bewerken en aanvullen. 

  Aanmelden
   

  Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden met informatie die relevant is voor mij als ondernemer.
  De Diamant van Midden Nederland

  Met behoud van eigenheid, schitteren als collectief.

  Hiermee schrijf ik me voor de nieuwsberichten van De Diamant van Midden-Nederland.

  435