Online Marketing
  Landstede, Westeinde 33, Harderwijk 13 maart 2018 tussen 20:00 - 22:00

  13 maart 2018: Kennissessie Online Marketing

  Heb jij het idee dat jouw bedrijf ook meer zichtbaar moet worden en wil je meer te weten te komen over het schrijven van een vlog/blog of het gebruik van Facebook en Instagram? Samen met MarketingStudentOnline organiseert De Diamant van Midden-Nederland op 13 maart een kennissessie over de mogelijkheden van online marketing. De sessie zal plaatsvinden tussen 20:00 en 22:00 bij ROC Landstede in Harderwijk.

  Bekend maakt bemind
  Wanneer je leerlingen en studenten vraagt bij wie zij willen werken dan zijn het vaak de bekende namen. De Heineken’s, Unilevers en Ziggo’s van deze wereld staan bij hen op de netvlies terwijl de plaatselijke MKB weinig bekend lijkt. Hoe wordt je bedrijf meer zichtbaar? Een goed en bekend product (alleen) is niet genoeg, zeker niet wanneer je personeel zoekt.

  De afgelopen tijd hebben studenten van MarketingStudentOnline voor de T&L-ondernemers voor project Zekervaneenbaan.nl een social media campagne gestart om nieuwe chauffeurs en logistiekmedewerkers te vinden. Jonge studenten die de beginselen van online marketing in de praktijk brengen, hebben met vier vloggende werknemers uit de branche de site www.zekervaneenbaan.nl meer zichtbaar gemaakt.

  Geïnspireerd door een bijeenkomst over de ins en outs van het bloggen en vloggen door een social influencer met ruim 13 duizend volgers, schoten de paginabezoeken omhoog. Het is de bedoeling dat de mix van transport-gerelateerde content en een social mediacampagne zorgt voor een grote opkomst tijdens de Ban(d)enfestival op 3 februari a.s.. 

  Speciaal voor ondernemers op de Noord-Veluwe organiseren de studenten een kennissessie op 13 maart. Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden.

  Ik meld mij aan voor de Kennissessie Online Marketing op 13 maart: 

  539