RCT
  Akoesticum, Nieuwe Kazernelaan 2 D42 in Ede 15 juni 2018 14:00 - 18:30

  15 juni: Groeikansen voor automatisering en digitalisering in de Agro-Food

  Samen met Oost NL en VNO-NCW Midden organiseert RCT Gelderland het evenement: ‘Groeikansen voor automatisering en digitalisering in de Agro-Food’. Op vrijdag 15 juni staat deze bijeenkomst in het teken van elkaar ontmoeten en het delen van kennis en innovatie.

  We hebben een interessant en interactief programma samengesteld met prominente sprekers en rondetafelsessies. Tijdens deze middag inspireren en informeren deze sprekers u met hun visie op automatisering en digitalisering in de Agro-Foodsector.  

  We gaan dieper in op de rol van Smart Industry in de Agro-Food en geven inzicht in de verschillende financieringsmogelijkheden in de Provincie Gelderland. We sluiten het programma af met een barbecue. 

  Programma

  Wanneer: Vrijdag 15 juni 14:00 uur

  Waar: Akoesticum, Nieuwe Kazernelaan 2 D42, 6711 JC Ede

  Moderator: Kees de Gooijer (Chief Inspiration Officer TKI Agri&Food en TKI Biobased Economy)

  14:00 uur: Ontvangst

  14.30 uur: Spectaculaire Groei Openingsact verzorgd door Akoesticum

  15:00 uur: Welkomstwoord door Sina Salim (RCT Gelderland de Vallei en Veluwe)

  15:05 uur: Plenair programma Sprekers: Michiel Scheffer (Gedeputeerde provincie Gelderland) over Gelderland als hot-spot voor de Agro-Foodindustrie, Chris Willemsen (Oost NL) over Boost, het Smart Industry-netwerk van Oost-Nederland en Arnold Stokking (Managing Director TNO Industry) over Smart Industry in de Agro-Foodsector

  15:50 uur: Rondetafelsessies In groepjes van 8-10 personen bespreken ondernemers/bedrijven aan een aantal thema’s; welke kansen voor ontwikkeling, samenwerking zij zien. Elke tafel wordt voorzien van een gespreksleider vanuit Oost NL en/of RCT Gelderland. Discussie vindt plaats aan de hand van 3 stellingen.

  16:50 uur: Afsluiting discussie

  17:00 uur: Barbecue Daarnaast is er een informatiemarkt met stands waar informatie over de mogelijke ondersteuning en subsidies op maat wordt gegeven.

  U kunt zich aanmelden via deze link

  539