RCT
  Online 18 juni: Webinar Sociale innovatie 10:30 - 11:30 uur

  18 juni: Webinar Sociale innovatie | RCT Gelderland

  Donderdag 18 juni | 10:30 – 11:30 uur 

  De wereld staat op z’n kop: we werken meer online dan ooit en het lijkt er op dat het ‘oude vertrouwde’ niet zo maar terug komt. Deze crisis maakt bovenal heel duidelijk hoe belangrijk het is om samen te werken, los van niveaus en allerlei andere grenzen. Succesvol samenwerken is voor ondernemend Nederland nodig om wendbaar en innovatief te zijn en te blijven.

  Succes van innovaties voor 75% bepaald door sociale innovatie

  Succesvol ondernemen is in beweging blijven. Ondernemen is blijven vernieuwen en verbeteren. Ondernemen is innoveren. We denken dan snel aan producten, processen of diensten. Daar is niets mis mee. Alleen, wanneer je écht een vernieuwend fundament onder jouw bedrijf wil leggen, realiseer je dat met mensen en gedrag. Bijvoorbeeld met slimmer en flexibel organiseren van arbeid en het delen van kennis en samenwerking in jouw organisatie.

  Wil jij werk maken van sociale innovatie en het potentieel van je mensen optimaal benutten? Wil jij bruisende samenwerkingen ontwikkelen en het leervermogen van jouw teams vergroten? Schrijf je in voor dit webinar en kom meer te weten over sociale innovatie!

  In dit webinar leer jij:

  1. Drie valkuilen in leiderschap en samenwerken die maken dat alles bij het oude blijft.
  2. Drie inspirerende voorbeelden van sociale innovatie binnen het bedrijfsleven.
  3. Hoe je een eerste stap kunt zetten naar succesvol samenwerken binnen jouw bedrijf.
    

  Klik hier om je gratis aan te melden »


  Dit webinar wordt georganiseerd door RCT Gelderland en The Next Step. Het webinar is gratis bij te wonen. We kijken uit naar jouw deelname!

  539