Week van de Innovatie
  Noord-Veluwe 19 - 25 november

  20 - 25 november: Week van de Innovatie

  Eind november is het tijd voor de jaarlijks terugkerende Week van de Innovatie. Dit jaar een week met interactieve, digitale events. Daarnaast delen we gedurende de week inspirerende ondernemersvideo's via onze kanalen.

  Ontdek wat deze week jou te bieden heeft en meld je aan!

   


  Maandag 23 november - Webinar 'Leerculturen binnen jouw bedrijf'

  Webinar      Tijdstip: 13:00 - 14:00 uur

  Voor alle bedrijven met vragen over leren en ontwikkelen in de praktijk organiseren Innovatiehuis Noord-Veluwe, RCT Gelderland en Windesheim dit webinar.

  Aan de hand van een zestal pijlers helpen Menno Vos en Rosalie Korevaar je met praktische stappen op weg naar een verbeterde leercultuur binnen je organisatie. Het webinar biedt ruimte voor interactie en dankzij de vele praktijkvoorbeelden van bedrijven die je voorgingen verlaat je het webinar met concrete handvatten die je direct kunt toepassen in je bedrijf.


  Dinsdag 24 november - Netwerk en kennissessie Veluwe Portaal

  Locatie: digitaal of fysiek    Tijdstip: 07:45 - 10:00 uur

  Dit najaar organiseren een online netwerkbijeenkomst, voor 3 verschillende HR-disciplines. Omdat wij het belangrijk vinden om kennis te blijven delen. Je kunt een van de drie sessie bijwonen!

  1. Sessie voor HR Professionals over Vitaliteit & duurzaam inzetbaar + ontwikkelingen arbeidsmarktrecht in coronatijden
  2. Sessie voor Recruiters over ‘Mensen erbij’, Werving & Selectie 3.0
  3. Sessie voor Financiële medewerkers en salarisadministrateurs over Pensioeninnovatie, WIA, WAB, subsidies, actualiteiten en kansen


  Woensdag 25 november - Uitreiking Veluwse Innovatieprijs

  Livestream    Tijdstip: 15:00 - 16:30 uur

  De feestelijke uitreiking van de Veluwse Innovatieprijs vindt plaats op woensdag 25 november. Het coronaproof programma kan via livestream gevolgd worden. De manier waarop Noord-Veluwse ondernemers ook in coronatijd kansen pakken laat zien hoe veerkrachtig de regio is. Juist in deze tijd vinden we het belangrijk om daarbij stil te staan, innovatie is een sleutel naar succes.


   

  De aanmelding voor de digitale events is gesloten.

  539