Logo VNO NCW
  Gasfabriek Deventer 22 mei 2019 vanaf 14:30 uur

  22 mei: Zakendoen in Europa - Bijeenkomst VNO-NCW

  De Europese Unie zorgt voor een steeds groter deel van de wetten en regels die onze industrie en handel beïnvloeden . Invloed uitoefenen op het beslissingsproces in “Brussel” is dan ook een must voor bedrijven, overheden en civiele organisaties.

  Graag nodigen wij daarom onze leden uit voor een bijeenkomst over ‘Zakendoen in Europa’ op 22 mei aanstaande, de dag voor de Europese verkiezingen. Ben je ondernemer of binnen je onderneming betrokken bij de public affairs dan is deze bijeenkomst een must voor jou.

  We gaan in op de praktijk van lobbyen in Brussel, de lessons learned van de recente lobby voor het behoud van de pulsvisserij en het programma Th!nk East waarin VNO-NCW Midden samen met kennisinstellingen en regio’s de krachten bundelt om de Oost-Nederlandse sterke sectoren te positioneren in Europa.

  We informeren je over de 2-daagse ledenreis die we in oktober voor ondernemers en public affairs specialisten van bedrijven organiseren tijdens de European Week of Regions and Cities. Na de pauze gaan we vervolgens in op de Europese verkiezingen en de (Oost-)Nederlandse kandidaten.

  Klik hier voor meer informatie en aanmelden

   

  539