Smart Buildings
  Landstede, Westeinde 33 Harderwijk 27 november 2018 14:00 - 17:00 uur

  27 november: Smart Buildings: (ge)bouw in ontwikkeling

  Welke lessen trekken we uit de innovatieve ontwikkelingen die gaande zijn in de (bouw)wereld? Tijdens ‘Smart Buildings’ hoort u hoe de nieuwste technologie wordt ingezet door bedrijven en hoe we feeling kunnen houden met de nieuwe generatie die opgroeit met digitalisering en van aanpakken weet. De stage-/bedrijvenmarkt geeft gelegenheid tot netwerken.

  Programma

  Onze gastsprekers nemen u mee in de snel veranderende wereld van bouw en architectuur:

  Arnold Pit | VolkerWessels - Rottinghuis Aannemingsbedrijf
  Mitchell de Ruiter | Van Wijnen
  vertellen meer over het gebruik en de noodzaak van Building Information Modeling (BIM). Daarna schuift Rick van Wenum van Heijmans aan in een panelgesprek over de aansluiting van het onderwijs op de beroepspraktijk.

  Tijdens de Walk&Talk demonstreert Hanno van der Mark met DigiCarto en GEORGE ‘live’ de 3D scan. De RuwBouw Groep (winnaar Veluwse Innovatie Prijs 2017) omarmt vernieuwing in haar vakgebied en Albert Gils vertelt hier meer over.

  Onno Dijkema van ’s Heeren Loo schijnt zijn licht over de toepassing van domotica in de zorg. Als grootste zorgverlener in de regio bouwen zij concreet aan de toekomst.

  Het onderwijs en het bedrijfsleven pakken gezamenlijk de vraag op om goed geschoolde arbeidskrachten te kunnen leveren. Jacques de Groot van De Techniek Academie en Michaël van Boheemen tonen u de resultaten van de BIM en domotica projecten van het Platform Techniek en met een flitsende doorkijk naar 2020 sluiten we de middag af.

  Locatie

  Theaterzaal Landstede mbo Westeinde 33, Harderwijk

  Week van het ID

  Het Smart Buildings congres is onderdeel van de Week van het ID, een week boordevol innovatie en inspiratie. Via onderstaand formulier kunt u zich voor een of meerdere bijeenkomsten aanmelden. 

   

  Aanmeldformulier Week van het ID 2018

  We vernemen graag bij welke bijeenkomsten wij u kunnen verwachten. 
   

  * verplichte velden.

  539