Levenlang Gelders Vakmanschap
  Online 29 oktober 09:00 - 11:00 uur

  29 oktober: Kennissessie 'Leercultuur, hoe dan?'

  Graag nodigen wij je uit deel te nemen aan onze online kennissessie `LEERCULTUUR, hoe dan?` voor technische MKB en kleinbedrijven regio Noord Veluwe op donderdag 29 oktober 2020.


  Bedrijven zijn continu onderhevig aan veranderingen. Denk aan concurrentiedruk, veranderingen in wettelijke verplichtingen en trends zoals digitalisering en energietransitie hebben invloed op de toekomst van jouw bedrijf. Ook de invloeden van de coronacrisis kunnen een grote rol spelen. Het is belangrijker dan ooit dat bedrijven zich weten aan te passen aan deze steeds veranderende omstandigheden.

  Bedrijven die doorlopend investeren in het ontwikkelen van hun medewerkers verbeteren hun positie in de markt en hebben meer binding met hun medewerkers. Deze bedrijven stellen medewerkers in staat hun werk aan te passen aan een voortdurend veranderende omgeving door ontwikkeling, scholing en initiatief te stimuleren. Kortom een goede leercultuur creëren. Maar hoe doe je dat dan als je geen HR-afdeling hebt?

  In deze interactieve sessie krijg je zicht op de aanpak om een goede leercultuur te creëren. Aan de hand van praktische stappen kun je dit makkelijk toepassen in jouw eigen bedrijf. Daarnaast staat ook het leren van elkaar uit de praktijk centraal door met overige deelnemers ervaringen uit te wisselen. Waar liggen de uitdagingen? Hoe kun je werknemers motiveren om mee te doen? Waar loop je tegenaan in de coronatijd? We gaan met elkaar in gesprek zodat elke deelnemer er praktisch mee aan de slag kan.

  Online inloop 8.45 uur
  Programma 9.00 – 11.00 uur via online zoom meeting

  - Inleiding
  - De kennissessie LEERCULTUUR, hoe dan?
  - Leren van elkaar sessie, in gesprek met deelnemers over vragen uit de praktijk.
  - Terugkoppeling naar de groep
  - Inzet en mogelijkheden van Gelders Vakmanschap

   

  Klik hier voor meer informatie en aanmelden »

   

  539