Veluvine, Nunspeet 30 november 2017 19.30 - 22.00 uur

  30 november 2017: Veluwse Innovatieprijs

  Op 30 november is het zover: voor de tweede keer reikt De Diamant van Midden Nederland de Veluwse Innovatieprijs uit! De Veluwse Innovatieprijs is voor de ‘Very Innovative Person’ (VIP) of onderneming die met duurzame technologische innovaties actief is in de maak- of foodindustrie, energie- of milieutechnologie of ICT op de Noord-Veluwe.

  Uitreiking
  Bent u benieuwd wie er dit jaar met deze prijs vandoor gaat? Reserveer uw plaats bij de uitreiking op 30 november bij Veluvine in Nunspeet! Tijdens deze feestelijke avond nemen wij u mee langs de vernieuwende en inspirerende ideeën die onze regio rijk is. 
  Ook neemt 'choco evangelist' Ynzo van Zanten, head of People en Culture bij Tony Chocolony, ons mee in het verhaal hoe Tony's Chocolonely de chocoladerepen business op zijn kop zette. 
   
  Studenten en innovatie
  Studenten mogen uiteraard niet ontbreken op dit feest van vernieuwing. Zij kunnen als geen ander buiten bestaande kaders denken. Teams van regionale MBO/HBO onderwijsinstituten strijden op de feestavond in een pitch-wedstrijd om de enige echte ‘Willie Wortel Award’. 
   
  Aanmelden
  Wij zien u graag op het feest van vernieuwing! Meld u en uw collega’s aan via het onderstaande formulier. Het volledige programma maken we binnenkort bekend. De avond start om 19.30 uur (inloop) en vanaf 21.30 uur proosten we samen op de regio tijdens de afsluitende netwerkborrel. 
   
  Vragen?
  Heeft u vragen, dan beantwoorden wij die graag. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 - 23 57 01 52 (Marieke op de Weegh, RCT) of 06 - 514 586 59 (Gerco Overweg, IGEV) of stuur een email naar info@dediamantvanmiddennederland.nl.

                                                                

  Aanmelding uitreiking Veluwse Innovatieprijs 2017

  We vernemen graag of we u kunnen verwachten. Schrijf u in voor deze innoverende en feestelijke avond!
   

  * verplichte velden.

  * verplichte velden.

  539