Logo RCT
  Gemeentehuis Rhenen 6 juni 15:00 - 17:30 uur

  6 juni: Experttafel 'Servitization en slimme data'

  Machinefabrikanten en machinegebruikers binnen de maakindustrie hebben in deze tijd te maken met een veelheid aan termen als Smart Industry, kunstmatige intelligentie, Industrial Internet Of Things (IIOT), Industry 4.0, voorspellend onderhoud, servitization, cloud, mobility en social collaboration. Kenmerkend voor al deze termen is dat het gaat om de toepassing van slimme data uit uw machines voor verbetering van de concurrentiepositie van uw onderneming in de nieuwe industriële revolutie.

  Een van de meest vooruitstrevende bedrijven op dit gebied is Innius uit Veenendaal. Innius ontwikkelt een krachtig industrieel software platform ter ondersteuning van de digitale ontwikkeling van fabrikanten en gebruikers. Zij gebruikt slimme data om proactieve customer service te kunnen bieden zoals machinemonitoring op afstand en voorspellend onderhoud. Met real-time productiedata verbeteren ze het productieproces. Innius laat zien dat servitization een groeiend bedrijfsmodel voor productiebedrijven is geworden.

  Ondernemers uit de maakindustrie die de downtime, energie- en onderhoudskosten van hun machines willen minimaliseren en tegelijkertijd de prestaties en kwaliteit willen maximaliseren zijn welkom om tijdens deze experttafel hun vragen voor te leggen aan experts van Innius.

  Programma

  15:00 uur    Inloop
  15:15 uur    John Rijksen: Slimme data in de maakindustrie
  16:00 uur    Pauze
  16:15 uur    Interactieve sessie
  17:00 uur    Drankje en hapje
  17.30 uur    Afsluiting

  Aanmelden

  Deelname aan de experttafel is gratis. Aanmelden voor 4 juni. Vol = vol!

  Klik hier voor meer informatie en aanmelden »

   

  539