Logo VNO NCW
  Brussel 7 t/m 9 oktober Vertrek: 7 oktober 20:00 - Terugkomst: 9 oktober 21:00 uur

  7-9 oktober: VNO-NCW ledenreis: European Week of Regions and Cities 2019

  Graag nodigen wij je uit voor een bijzondere ledenreis aan de ‘European Week of Regions and Cities’ vanaf 7 tot 9 oktober 2019 met een speciale bijeenkomst op 8 oktober over internationale handel in samenwerking met VNO-NCW Brussel en de Regio Zwolle. Op 9 oktober organiseren we in samenwerking met Th!nk East Netherlands een innovatie-event over energy storage met experts uit binnen - en buitenland. Een ledenreis waarin innovatie centraal staat en waar nieuwe ontmoetingen en versterken van je eigen lobby ruim aan bod komen.

  Op deze dagen zullen  verschillende regio’s en Economic Boards een parallel programma organiseren  naast de European Week of Regions and Cities. Er wordt een groot aantal workshops met uiteenlopende thema’s georganiseerd. Je ontvangt hierover nog meer informatie op het moment dat het programma volledig rond is.

  Mocht je agenda het niet toelaten dat je de avond van 7 oktober en aansluitende twee dagen reserveert, het is ook mogelijk om 8 of 9 oktober deel te nemen aan het dagprogramma.

  Meer informatie en aanmelden »

   

  539