Bijeenkomst 7d ecember
  Stadsboerderij Boerkok, Meerkoetenweg 9 8218 NA Lelystad 7 december 08:00 - 09:30 uur

  7 december: Informatieve ontbijtbijeenkomst over Lelystad Airport

  Vrijdag 7 december a.s. organiseert de initiatiefgroep Lelystad Airport moet door! samen met Bedrijfskring Lelystad en met hulp van VNO/NCW Midden-Nederland een informatieve ontbijtbijeenkomst voor het geïnteresseerde bedrijfsleven in Flevoland, NW-Veluwe, Harderwijk en Westelijke Veluwerand.

  De bijeenkomst wordt gehouden vlak bij Lelystad Airport, in Stadsboerderij Boerkok, Meerkoetenweg 9 8218 NA LelystadAanvang: 08.00 uur - Einde bijeenkomst: 9:30 uur.

  U wordt tijdens deze ontbijtsessie kort bijgepraat over de stand van zaken rond de opening van Lelystad Airport door:

  Hanne Buis, CEO van Lelystad Airport. 

   

  Daarnaast staan de mogelijke economische ontwikkelingen en kansen die een regionale luchthaven met zich mee kan brengen centraal in pakkende inleidingen door:

  • Hans Bart Olijhoek (Viggo) van  Ondernemers Kontakt Eindhoven Airport en door:
  •  de algemeen directeur van Stockholm Skavsta Airport, een regionale luchthaven met ambitieuze groeiplannen op ongeveer een uur rijden van Stockholm: Peter Steinmetz.

   

  Daarna gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek, aan welk gesprek ook de Lelystadse wethouder Janneke Sparreboomdeelneemt. 

   

  Na afloop is er voor u de gelegenheid om per bus een rondleiding over Lelystad Airport mee te maken en de nieuwe Airport Terminal te bekijken. Voor de rondleiding van ongeveer een half uur dient u zich apart aan te melden.

   

  Wij nodigen u van harte uit voor de bijeenkomst.

   

  U kunt zich via onderstaande link aanmelden voor zowel de ontbijtsessie als de bustoer over de luchthaven. Meld u zich snel aan. Er zijn 150 plaatsen en vol is vol.

   

  Aanmelden informatieve bijeenkomst

   

  539