Logo RCT
  FoodValley NL | Nieuwe Kanaal 7J, entree III – Wageningen 7 maart 16:00 - 18:00 uur

  7 maart: Bijeenkomst gevolgen van Brexit

  De Brexit datum komt steeds dichterbij! Ben jij als ondernemer voorbereid op de gevolgen? Tijdens deze interactieve bijeenkomst op 7 maart helpt geaccrediteerd Brexit adviseur Lizanne Jakobs van Brilliant Work je verder.

  RCT Gelderland en FoodValley NL organiseren samen een interactieve bijeenkomst voor ondernemers uit de food- en maakindustrie over hun voorbereiding op de Brexit. Aan de hand van praktijkvoorbeelden van andere ondernemers proberen we met hulp van een expert de gevolgen voor Nederlandse exporteurs zo goed mogelijk in kaart te brengen.

  Onze expert is Lizanne Jakobs van Brilliant Work. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring met het verbeteren van ondernemingen waarvan ze 13 jaar in Engeland heeft gewoond. Ze is exportcoach en Brexit adviseur en is geaccrediteerd door het Rijksinstituut voor Ondernemend Nederland (RVO) om met haar klanten 50% gesubsidieerde Brexit trajecten en 100% gesubsidieerde exporttrajecten uit te voeren. Daarvoor kunnen ondernemers bijvoorbeeld gebruiken maken van Brexit- vouchers.

  Programma

  15:30 uur     Inloop
  16:00 uur     Opening door Roger van Hoesel en Sina Salim
  16:05 uur     Brexit Praktijkvoorbeelden door Lizanne Jakobs
  16:45 uur     Pauze
  17:00 uur     Vraag en antwoord sessie: 
                      'Hoe maak ik mijn bedrijf Brexit proof?'
  17:30 uur     Borrel
  18.00 uur     Afsluiting

  539