Logo Veluwe Portaal
  Golf4All Harderwijk, Pluvierenweg 5, 3898 LL, Zeewolde (nabij Harderwijk) 8 maart 2018 14.45 - 17.30 uur

  8 maart 2018: HR netwerkbijeenkomst Veluwe Portaal

  Het centrale thema van deze netwerkbijeenkomst is ‘verbinding leggen’; elkaar op informele manier (nog) beter leren kennen. We gaan concreet aan de slag met vragen als “wat wil je ophalen uit het netwerk?”, maar ook “wat kun je het netwerk zelf bieden?”. We beginnen de middag op een interactieve manier met het delen van kennis. Daarna nemen de golfpro’s van Golf4All ons mee voor een ‘teambuilding’. Veel verklappen we nog niet, maar dat we gaan (proberen te) golfen, dat staat vast. Na dit alles staat er een hapje en drankje voor ons klaar als afsluiting van de middag.

  Programma:
  14.30 uur ontvangst
  15.00 uur 'verbinden' met Veluwe Portaal & teambuilding Golf4All
  17.00 uur netwerkborrel
  17.30 uur einde

  Introducé(e)(s) zijn van harte welkom!
  Uit ervaring weet u goed voor wie het netwerk nog meer interessant is. Dit kan een (HR) collega of iemand anders zijn. Neemt u gerust een introducé(e) mee naar één van onze bijeenkomsten, zodat de persoon in kwestie sfeer kan proeven en kan bekijken of deelname aan het netwerk wellicht iets voor hem of haar is.

  Aan deelname van de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. We zijn echter wel genoodzaakt € 15,- in rekening te brengen indien u zich korter dan 24 uur van te voren afmeldt of niet verschijnt.

  Aanmelden:
  https://veluweportaal.nl/hr-netwerkbijeenkomst/
  Kledingadvies: gemakkelijke kleding en sportschoenen.

  539