Ontdek het laatste nieuws van ondernemend Noord-Veluwe

Logo VIP groot
20 juni 2017

Inschrijving Veluwse Innovatieprijs geopend

Gezocht: de meest vernieuwende ondernemer van de Noord-Veluwe
De Veluwse Innovatieprijs is voor de 'Very Innovative Person' ('VIP') of onderneming die met duurzame technologische innovaties actief is in de maak- of foodindustrie, energie- of milieutechnologie of ICT in de Noord-Veluwe. Dit jaar is de VIP de feestelijke afsluiter van de Week van het ID, een week boordevol inspiratie over vernieuwing in de regio.

Bent u de 'VIP' die wij zoeken?
Meld dan uw innovatie aan met het inschrijfformulier. Het reglement kunt u hier downloaden.

Uitreiking
De Veluwse Innovatieprijs wordt op donderdagavond 30 november 2017 uitgereikt in het Veluvine in Nunspeet.Tijdens deze feestelijke avond kunt u zien welke prachtige, vernieuwende en realistische idee├źn er leven in de regio. Aanmelden voor deze avond is binnenkort mogelijk.

Studenten en innovatie: Willie Wortel Award
Studenten mogen uiteraard niet ontbreken op dit feest van vernieuwing. Zij kunnen immers als geen ander buiten de kaders denken. Teams van regionale MBO/HBO onderwijsinstituten strijden op de feestavond in een pitchwedstrijd om de eer en de glorie van de 'Willie Wortel Award' (kijk hier voor de briefing, meedoen kan tot 1 november).

Vragen?
Heeft u vragen, dan beantwoorden wij die graag. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 - 525 243 36 (Wicha Benus, RCT) of 06-23570152 06 (Marieke op de Weegh, RCT) of 06- 514 586 59 (Gerco Overweg, IGEV) . U kunt ook een email sturen naar info@dediamantvanmiddennederland.nl.

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden met informatie die relevant is voor mij als ondernemer.
De Diamant van Midden Nederland

Met behoud van eigenheid, schitteren als collectief.

Hiermee schrijf ik me voor de nieuwsberichten van De Diamant van Midden-Nederland.

436