Ontdek het laatste nieuws van ondernemend Noord-Veluwe

Business versneller Rabobank
15 april 2019

Meld u aan voor de Business Versneller van Rabobank Noord-Veluwe!

In de wereld van vandaag zijn plannen van 12 maanden (of langer) niet meer houdbaar. De praktijk wijst uit dat u na 6 maanden alweer aanpassingen moet doen op de uitgezette koers. Hoe houdt u het overzicht? Wanneer stuurt u bij? Hoe blijft uw organisatie (en medewerkers) relevant voor klanten? Hoe kunt u blijven bewegen in een omgeving die steeds meer van u eist? Hoe houdt u uw medewerkers aangesloten bij de steeds sneller opvolgende veranderingen?

Met de Rabobank Business Versneller verdiept u in 6 praktische bijeenkomsten uw vaardigheden als ondernemer én brengt u versnelling aan in uw eigen organisatie. U leert omgaan met de eisen die deze tijd stelt aan uw strategie, markt-benadering en organisatie. U gebruikt tools als het Business Model Canvas, het Waarde Propositie Canvas en andere gereedschappen die u snel inzicht en overzicht geven.

Programma

Dat doen we met het volgende programma in 6 filevrije sessies van 10:00 tot 16:00 (maaltijd inbegrepen).
De bijeenkomsten worden gehouden bij de Rabobank. Het programma begint met een plenaire aftrap en wordt de laatse dag afgesloten met presentaties van de gekozen Business Versnellers.

Onder andere deze bedrijven gingen u voor:

Module 1: De Levenslijn van een bedrijf
Module 2: Het huidige Business Model in kaart
Module 3: De aantrekkelijkheid van het aanbod
Module 4: Keuze voor de Business Versneller
Module 5: Innoveren en vernieuwen
Module 6:Realiseren en doen

Uw investering

De kosten voor deelname zijn €1475,- ex btw. Deze investering valt lager uit omdat de Rabobank (€1000) en Oost NL (€1475) ook financieel bijdragen.

Meer weten? Download hier de flyer of bezoek de informatiebijeenkomst.
Deze staat gepland op 7 mei, van 16.00 – 17.30 uur bij de Rabobank Nunspeet, Elspeterweg 22. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar Rabobank Noord Veluwe
 

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. Rabobank, OostNL, De Groeiversneller, MKB Midden Nederland en VNO-NCW Midden

 

436