Linnaeus 2014 Biohorma

    Diamant officieel gelanceerd

    Tijdens de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie op 8 januari is ‘De Diamant van Midden-Nederland’ als regionaal handelsmerk gelanceerd. Joost Fraanje en Ronald Cleijsen werden als 'kartrekkers' door spreekstalmeester Rogier Elshout stevig aan de tand gevoeld over het nut en de noodzaak. Daarna werd de promotiefilm over het 'ontstaan' van De Diamant van Midden-Nederland getoond welke zich mocht verheugen op een groot applaus. Klik hier voor de film.

    Met De Diamant van Midden-Nederland geven we de regio Noord-Veluwe en het Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde een duidelijk gezicht naar buiten toe en vermarkten we nationaal en internationaal het positieve perspectief van de regio op de gebieden wonen, werken, leren, recreëren en innoveren. 
    Het beeldmerk werd enthousiast ontvangen door de aanwezigen en wordt digitaal onder hen verspreid. Zelf aanvragen kan ook via info@dediamantvanmiddennederland.nl.

    Lees meer
     
    Logo Diamant blauw GROOT

    Nieuwsflits januari 2015

    De Nieuwsflits van De Diamant van Midden-Nederland houdt haar betrokkenen op de hoogte van nieuwswaardige zaken.
    De Nieuwsflits van januari 2015 bevatte de volgende topics:

    * De Diamant gelanceerd op 8 januari 2015
    * Aanvragen logo/beeldmerk De Diamant van
       Midden-Nederland
    * Tour d' Diamant: 18 februari 2015
       Nunspeet Kunstenaarsdorp

    Klik hier voor de volledige Nieuwsflits.

    Lees meer
     
    Oliebollen

    Presentatie Diamant nieuwjaarsreceptie

    Op donderdag 8 januari houden De Maatschappij, de Bedrijvenkringen Harderwijk en Ermelo en VNO-NCW hun jaarlijkse gezamenlijke Nieuwjaarsreceptie vanaf 16.00 uur in de Heerlickheijd van Ermelo.

    Tijdens de receptie wordt De Diamant van Midden-Nederland officieel gelanceerd. Initiatiefnemers Joost Fraanje en Ronald Cleijsen tonen na een kort interview door Rogier Elshout de primeur van de promotiefilmpje van De Diamant van Midden-Nederland gemaakt door Filmakers uit Harderwijk.

    Gedeputeerde van Gelderland Jan Jacob van Dijk licht vervolgens kort toe waarom de provincie initiatieven zoals De Diamant van Midden-Nederland toejuicht.

    Lees meer
     
    Stuurgroep 5 nov

    De Diamant besproken

    De stuurgroep van De Diamant van Midden-Nederland is op 5 november bij elkaar gekomen. De klankbordgroep met daarin vertegenwoordigers van gemeenten en bedrijvenkringen in de regio komt twee keer per jaar bijeen om de activiteiten rondom De Diamant als regionaal handelsmerk te bespreken. Op 5 november 2014 zijn alle aanwezigen op de foto gegaan.

    Lees meer
     
460