Ontdek het laatste nieuws van ondernemend Noord-Veluwe

Kandidaten VIP 2020
27 oktober 2020

VIP2020: de genomineerden

Zes prachtige kandidaten voor de Veluwse Innovatieprijs 2020! We stellen ze graag aan je voor. De zes kanshebbers, toonaangevend op het gebied van innovatie en duurzaamheid, zijn:

AIC Aannemers Inkoop Centrale - Harderwijk
Air Innovators - Vaassen
Innogusto - Harderwijk
Sonus Health - Heerde
SunnyRain Solutions - Nunspeet
Textline - Harderwijk

Leer meer over de kandidaten »

Livestream in plaats van live evenement

De feestelijke uitreiking van de Veluwse Innovatieprijs vindt plaats op woensdag 25 november. Het coronaproof programma kan deels op locatie en deels via livestream gevolgd worden. De manier waarop Noord-Veluwse ondernemers ook in coronatijd kansen pakken laat zien hoe veerkrachtig de regio is. Juist in deze tijd vinden we het belangrijk om daarbij stil te staan, innovatie is een sleutel naar succes.
 

Meld je hier aan voor de livestream op 25 november »
 

Jury- en publieksprijs

De Veluwse Innovatieprijs bestaat uit twee onderdelen, een prijs van de vakjury en een publieksprijs. Alle kandidaten worden daarom de komende weken bezocht door leden van de jury. Daarnaast worden video opnames gemaakt zodat iedereen tijdens het online event kennis kan maken met de kanshebbers en een stem uit kan brengen voor de publieksprijs.

Afsluiting van de Week van de Innovatie

De uitreiking van de Veluwse Innovatieprijs is de afsluiting van de Week van de Innovatie. Een week waarin we stilstaan bij de innovatiekracht van de Noord-Veluwe. Tijdens de Week van de Innovatie worden diverse (coronaproof) evenementen georganiseerd rond het thema innovatie en duurzaamheid. Dit jaar staan onder meer een bezoek aan de Veiligheidsacademie van Landstede en een HR-Kennisdag door Veluwe Portaal op het programma. Aanmelden kan hier »

 

436