Ontdek het laatste nieuws van ondernemend Noord-Veluwe

Fotolia_65696193_M©-everythingpossible-Fotolia.com_-473010_481x230
23 oktober 2017

Wo 8 november: Smart maintainance "Slim, slimmer, slimst!"

Nieuwe diensten als ‘voorspelbaar onderhoud’ (predictive of condition based maintenance) en ‘onderhoud op afstand’ (remote maintenance) bieden maakbedrijven een uitgelezen kans om hun klanten verder te ontzorgen en hun toegevoegde waarde te vergroten. Smart maintenance biedt ook kansen voor uw eigen machinepark. Door de juiste gegevens van en over uw machines te verzamelen, kunt u het onderhoud aan uw machines of productielijn optimaal plannen: niet te vroeg, maar zeker ook niet te laat. 

In hoeverre bent u hier al mee bezig? Hoe 'smart' is uw service en onderhoud? Welke nieuwe ICT technologieën, sensoren, big data oplossingen gebruikt u?

Graag willen we met innovatieve ondernemers op de Noord-Veluwe over dit onderwerp in gesprek. Dit doen we samen met UVS Industry Solutions als erkende kennispartner die graag hun kennis met u deelt over hoe met behulp van software en big data slim onderhoud aan machines kan worden uitgevoerd. 

Woensdag 8 november
inloop: 15.15-15.30 uur
sessie: 15.30-18.00 uur
Locatie: Nedpack Qimarox, Nobelstraat 43, 3846 CE Harderwijk

Na afloop van de sessie weet u waar u staat en waar u de volgende dag mee aan de slag kunt. Elkaar inspireren, van elkaar leren en de verbinding zoeken. Komt u ook?

U kunt zich aanmelden via de website van RCT Gelderland. Of een mail sturen naar marieke@rctgelderland.nl

De bijeenkomst vindt plaats bij Qimarox, fabrikant van componenten voor material handling systemen, zoals palletiseermachines en productliften. 
 

436