Het laatste nieuws

Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief 

Triple helix samenwerking Noord-Veluwe

Vanuit sterk vakmanschap en passie voor innovatie werken wij aan samenwerking tussen ondernemers, zorg, onderwijs en overheid en diverse andere partijen die bijdragen aan een klimaat waar het goed ondernemen, werken en leven is. Dit doen wij te midden van een omgeving die kwaliteit biedt (groen en blauw) maar ons ook beperkt. Dit vraagt om slim gebruik van ruimte, infrastructuur en leefomgeving.

Economic Board Noord-Veluwe

Economic Board Noord-Veluwe bestaat uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, overheid, zorg en onderwijs. De board geeft sturing en inhoud aan economische structuurversterking in de regio. De board bundelt krachten en jaagt op enthousiaste wijze regionale samenwerking aan. Onze sterke focus op duurzaamheid zal naast energiebesparing en circulair gebruik van grondstoffen ook leiden tot meer werkgelegenheid en een hoge kwaliteit van de leefomgeving. Het logo van de Economic Board is een diamant. De diamant verwijst naar de schitterende facetten van de Noord-Veluwe. Een aantrekkelijke regio om te ondernemen, te werken, te wonen, te leren en te recreëren. Lees verder »

De 3 O's

Innovatiehuis Noord-Veluwe

Binnen het Innovatiehuis worden de krachten van ondernemers, onderwijsinstellingen en lokale overheden gebundeld in de vorm van een kennis- en netwerkplatform. Hierbij is aandacht voor alle facetten van de Noord-Veluwe. Een aantrekkelijke regio om te ondernemen, te werken, te wonen, te leren en te recreëren. Lees verder »

430