Economic Board De Diamant

Economic Board De Diamant

Sociaaleconomische projecten

Economic Board de Diamant realiseert met projecten structurele verbeteringen binnen het sociaaleconomisch domein. In de Economic Board De Diamant zitten een aantal Noord-Veluwse ondernemers (vanuit het Noord-Veluws Ondernemers Overleg en VNO-NCW Noord-Veluwe), onderwijs- en overheidsvertegenwoordigers.

Bundeling van krachten

Economic Board De Diamant geeft sturing aan de uitvoering van projecten en bundelt krachten door zaken projectmatig op te pakken met als streven de initiatieven structureel maken. Per project zijn maximaal twee leden van de Economic Board De Diamant verantwoordelijk (= opdrachtgever). Opdrachtnemers zijn mensen in de staande organisaties zoals Veluwe Portaal, Regionaal Centrum voor Technologie, De Techniek academie, Care Academy Veluwe, Landstede, Windesheim, IGEV, VNO-NCW en Platform Techniek.

Voorzitter van de Economic Board De Diamant is Joost Fraanje, ondernemer (Broekhuis Ford/Volvo), vicevoorzitter is Ronald Cleijsen, ondernemer (Wivé Techniek).

Meer weten? Mail Gerrit Marskamp, Regio Noord-Veluwe, secretaris Economic Board De Diamant en projecten, g.marskamp@nunspeet.nl.

 

471