Agenda / regiokalender

.

  Week van de Duurzaamheid

  5 - 17 oktober: Week van de Duurzaamheid

  Meer dan honderd activiteiten tijdens Noord-Veluwse Week van Duurzaamheid. Van 5 tot en met 17 oktober staat de regio Noord-Veluwe in het teken van de Week van Duurzaamheid. Inwoners van de gemeenten Elburg, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten kunnen meedoen aan leuke, duurzame kortingsacties of activiteiten als (online) workshops, adviesgesprekken en proeverijen van bedrijven en organisaties uit de regio. De Week van Duurzaamheid wordt georganiseerd door de zeven regiogemeenten en duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam.

  Meer info / aanmelden
  Levenlang Gelders Vakmanschap

  29 oktober: Kennissessie 'Leercultuur, hoe dan?'

  Graag nodigen wij je uit deel te nemen aan onze online kennissessie `LEERCULTUUR, hoe dan?` voor technische MKB en kleinbedrijven regio Noord Veluwe op donderdag 29 oktober 2020.

  Meer info / aanmelden
  Veluwe Portaal

  10 november: Online matchtafel Veluwe Portaal

  Graag nodigen wij u uit voor onze online matchtafel. Een manier om ook in deze tijden vacatures en medewerkers bij elkaar onder de aandacht te blijven brengen. Voor zowel reguliere posities als tijdelijke. Kortom: heeft u vacatures en/of (tijdelijk boventallige) medewerkers op zoek naar een nieuwe baan? Meld u nu aan en dan spreken wij u bij onze online matchtafel!

  Meer info / aanmelden
  VIP logo

  25 november: Uitreiking Veluwse Innovatieprijs 2020

  Ook in 2020 reikt Innovatiehuis Noord-Veluwe de Veluwse Innovatieprijs uit! Houd deze pagina in de gaten voor alle updates over dit feestelijke evenement. 

  Meer info / aanmelden
  Logo ID NV

  19 - 26 november: Week van de Innovatie

  Eind november is het tijd voor de jaarlijks terugkerende Week van de Innovatie! Dit jaar in haar hybride vorm: met zowel digitale als fysieke events. 

  Meer info / aanmelden
  Kracht van Oost NL

  7 december: Bijeenkomst Kracht van OOST 2.0

  Geïnteresseerd hoe de Noord-Veluwe er sociaaleconomisch voor staat en welke kansen er liggen? Op maandag 7 december is er een tweede bijeenkomst over het rapport Kracht van OOST 2.0.

  Meer info / aanmelden
  fm-linneaus winnaar kopie

  14 januari 2021: De Ontmoeting en uitreiking Linnaeus onderscheiding

  Traditiegetrouw wordt in de eerste week van januari tijdens nieuwjaarsreceptie De Ontmoeting de Linnaeus onderscheiding uitgereikt. 

  Meer info / aanmelden
435