Agenda / regiokalender

.

  Fieldlab Industrial Robotics

  18 april: Dag van de Robotica

  Op donderdag 18 april organiseren het Fieldlab Industrial Robotics, Landstede, Deltion en Windsheim de 'Dag van de Robotica'. Tussen 14:00 en 18:00 uur wordt u bijgepraat over ontwikkelingen in industriële robotica, doorlopende leerlijnen en mogelijkheden tot scholing van uw medewerkers. Een gevarieerd programma met sprekers, workshops én presentaties over nieuwe opleidingsmogelijkheden voor mbo, ad en hbo (deeltijd). 

  Meer info / aanmelden
  Logo SNV

  8 mei: Themabijeenkomst Sociaaleconomische visie | SNV

  Deze bijeenkomst is voor genodigden. De Regionale Agendacommissie van Samenwerking Noord-Veluwe organiseert een bijeenkomst over het concept van regionale sociaaleconomische visie. Doel van de bijeenkomst is te bepalen wat nodig is als basis voor een sterk vestigingsklimaat.

  Meer info / aanmelden
  Logo Veluwe Portaal

  14 mei: Matchtafel

  De arbeidsmarkt is in beweging. Als werkgever heb je continu te maken met instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Bij de matchtafels van Veluwe Portaal komen werkgevers uit de regio regelmatig op een informele manier bij elkaar om vacatures en medewerkers onder de aandacht te brengen.

  Meer info / aanmelden
  WeekID

  25 - 28 november: Week van het ID met Veluwse Innovatieprijs (VIP)

  Van 25 tot 28 november 2018 organiseert Innovatiehuis De Diamant de derde editie van de Week van het ID. Een week boordevol inspiratie over vernieuwing in de regio. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het programma. Houd daarvoor de website in de gaten!

  Op donderdagavond 28 november wordt de week feestelijk afgesloten met de uitreiking van de Veluwse Innovatieprijs. 

  Meer info / aanmelden
Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden met informatie die relevant is voor mij als ondernemer.
De Diamant van Midden Nederland

Met behoud van eigenheid, schitteren als collectief.

Hiermee schrijf ik me voor de nieuwsberichten van De Diamant van Midden-Nederland.

435