Agenda / regiokalender

.

  Logo Veluwe Portaal

  4 september: Matchtafel Veluwe Portaal

  Als werkgever heb je continu te maken met instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Bij de matchtafels van Veluwe Portaal komen werkgevers uit de regio op een informele manier bij elkaar om vacatures en medewerkers onder de aandacht te brengen.

  Meer info / aanmelden
  Industriële Marketing event

  4 september: Inspiratiesessie Industriële Marketing

  Technologische ontwikkelingen gaan snel! Maar veranderen jouw marketing- en communicatie uitingen mee? Op dinsdag 5 september organiseren wij een (gratis) inspiratiesessie over Industriële Marketing. Tijdens deze sessie neemt Ted Stravers ons mee in de wereld van marketing in de maakindustrie. 

  Meer info / aanmelden
  Career days Deltion

  Aanmelden voor 15 september: Career Day Noord

  Van 11 t/m 13 december 2018 organiseert Jet-Net & TechNet in samenwerking met Hogeschool Windesheim en Deltion College de Career Day Noord 2018 in Zwolle. Doel van de Career Day is leerlingen te laten ervaren dat technologie en logistiek uitdagend, zinvol en maatschappelijk relevant zijn.  Jet-Net en/of TechNet ondernemers of -partners worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze dagen door het geven van een technische en/of logistieke workshop.

  Meer info / aanmelden
  Barbara Baarsma

  19 september 2018: Prinsjesdagbijeenkomst Barneveld

  De traditionele Prinsjesdagbijeenkomst in het Schaffelaartheater te Barneveldorganiseren wij op woensdag 19 september. Dit jaar organiseren wij in tegenstelling tot andere jaren een lunchbijeenkomst.

  Meer info / aanmelden
  Schermafbeelding 2018-08-15 om 11.09.44

  26 september 2018: Netwerkavond voor Startende Ondernemers

  Ben jij startend ondernemerd (0-5 jaar) op de Noord-Veluwe? Van zakelijk dienstverleners tot zelfstandigen in de bouw: onze regio bruist van enthousiaste startende ondernemers. Wij nodigen je van harte uit om elkaar te ontmoeten tijdens  de netwerkavond op woensdag 26 september!  

  Meer info / aanmelden
  Logo Veluwe Portaal

  27 september: HR Netwerkbijeenkomst Veluwe Portaal

  De invulling hiervan is nog in behandeling. Zodra deze bekend is leest u die hier. Aanmelden is uiteraard al mogelijk.
   

  Meer info / aanmelden
  logistieke_tafel_uitnodiging

  27 september: Inspiratiemiddag 'Fijnmazige distributie'

  De Logistieke Tafel Midden-Nederland, een initiatief van vereniging Centrum voor Transport en Logistiek (CTL) Noord-Veluwe, organiseert op donderdag 27 september een inspiratiemiddag over 'fijnmazige distributie'. Bezoek deze middag gratis: meld u aan via info@zekervaneenbaan.nl. 

  Meer info / aanmelden
  Logo Veluwe Portaal

  1 - 12 oktober Week van de Arbeidsmobiliteit

  Elk najaar organiseert Veluwe Portaal de ‘Week van de Arbeidsmobiliteit’. Een fantastische mogelijkheid voor organisaties om zichzelf te profileren door anderen een kijkje in hun keuken te gunnen. 

  Meer info / aanmelden
  Bedrijvenpark H2O

  5 oktober 2018: H2O WERK!

  Op vrijdag 5 oktober vindt de eerste editie van H2O WERK! plaats: hét arbeidsmarktevent voor (de kop van) de Noord-Veluwe. Maak kennis met de bedrijven op het H2O bedrijvenpark en word geïnspireerd door boeiende sprekers als onder andere Ton van der Giessen (Van Werven) en Janine Vos (HR Rabobank Nederland). Speciaal voor stagiairs, starters en werkzoekenden wordt er ook een carrièrebeurs georganiseerd.

  Meer info / aanmelden
  Levenlang Gelders Vakmanschap

  5 november 2018: Presentatie voortgangsresultaten Leve(n)lang Gelders Vakmanschap

  In mei 2018 zijn de technische branches, de bouw- en infrasector en de provincie Gelderland gestart met het actieplan "Leve(n)slang Gelders vakmanschap". In november is het project een half jaar onderweg en wordt er een netwerkbijeenkomst om de resultaten tot nu toe te delen. 

  Meer info / aanmelden
  Logo Veluwe Portaal

  22 november: HR Matchtafel Veluwe Portaal

  De invulling hiervan is nog in behandeling. Zodra deze bekend is leest u die hier. 

  Meer info / aanmelden
  Week van het ID 2018

  26 t/m 29 november 2018: Week van het ID

  Van 26 tot 29 november 2018 organiseert Innovatiehuis De Diamant de tweede editie van de Week van het ID. Een week boordevol inspiratie over vernieuwing in de regio. De komende maanden wordt er hard gewerkt aan het programma. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor updates!

  Op donderdagavond 29 november wordt de week feestelijk afgesloten met de uitreiking van de Veluwse Innovatieprijs. 

  Meer info / aanmelden
  VIP 2018

  29 november 2018: Veluwse Innovatieprijs

  Op 29 november is het zover: voor de derde keer reikt De Diamant van Midden-Nederland de Veluwse Innovatieprijs uit! De Veluwse Innovatieprijs is voor de ‘Very Innovative Person’ (VIP) of onderneming die met duurzame technologische innovaties actief is in de maak- of foodindustrie, energie- of milieutechnologie of ICT op de Noord-Veluwe.

  Aanmelden en nomineren
  Bent of kent u een onderneming die deze prijs verdient? Inschrijven kan op deze pagina. 
   

  Meer info / aanmelden
Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden met informatie die relevant is voor mij als ondernemer.
De Diamant van Midden Nederland

Met behoud van eigenheid, schitteren als collectief.

Hiermee schrijf ik me voor de nieuwsberichten van De Diamant van Midden-Nederland.

435