Agenda / regiokalender

.

  platform techniek

  18 oktober: Netwerkbijeenkomst Platform Techniek Noordwest-Veluwe

  Op 18 oktober vindt er een Netwerkbijeenkomst van Platform Techniek Noordwest-Veluwe plaats. Het thema is Techniek Verbindt. Meer informatie volgt. 

  Meer info / aanmelden
  Netwerkavond Startende ondernemers

  1 november: Netwerkavond voor startende ondernemers op de Noord-Veluwe

  Na een succesvolle eerste avond vindt er op 1 november een tweede netwerkavond voor startende ondernemers plaats! De organisatie is aan de slag gegaan met de input van de eerste avond en heeft een interactief en inspirerend programma samengesteld. De avond staat in het teken van netwerken en de inzet van Social Media. Ben jij er ook bij?

  Meer info / aanmelden
  RCT Jaarevent Nieuwe Tijden

  1 november: RCT Jaarevent 'Nieuwe tijden'

  Op donderdag 1 november organiseert RCT Gelderland een event voor Gelderse ondernemers gericht op de Nieuwe Tijden. Aan het woord komen Michiel Muller, een echte gamechanger, en Benno Oderkerk die laat zien hoe je in een kwart eeuw een bedrijf opbouwt, gespecialiseerd in spectrometers, dat over de gehele wereld actief is. 

  Meer info / aanmelden
  Levenlang Gelders Vakmanschap

  5 november: Presentatie voortgangsresultaten Leve(n)lang Gelders Vakmanschap

  In mei 2018 zijn de technische branches, de bouw- en infrasector en de provincie Gelderland gestart met het actieplan "Leve(n)slang Gelders vakmanschap". In november is het project een half jaar onderweg en wordt er een netwerkbijeenkomst om de resultaten tot nu toe te delen. 

  Meer info / aanmelden
  Logo Veluwe Portaal

  6 november: Young HR Professionals bijeenkomst

  Afgelopen voorjaar is het Young HR Professional netwerk van Veluwe Portaal van start gegaan. Het doel van dit netwerk is het bespreken van vakinhoudelijke cases, het delen van kennis en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is het een mooie kans om informeel te netwerken met ‘HR-collega’s’ uit de regio. Meld u hier aan voor de volgende bijeenkomst op dinsdag 6 november 2018.

  Meer info / aanmelden
  Logo Veluwe Portaal

  22 november: HR Netwerkbijeenkomst

  ‘Oh, kom er eens kijken….’. Op 22 november organiseren wij onze laatste HR Netwerkbijeenkomst voor 2018. En hier wil je bij zijn! Want om helemaal in de stemming voor deze tijd van het jaar te komen, organiseren wij deze in samenwerking met Van Delft Biscuits in Harderwijk. Het thema ‘Talent in Beweging’ is de rode draad deze middag. Let op! Er geldt een maximaal aantal deelnemers en wie het eerst komt ……

  Meer info / aanmelden
  Week van het ID 2018

  26 t/m 29 november 2018: Week van het ID

  Van 26 tot 29 november 2018 organiseert Innovatiehuis De Diamant de tweede editie van de Week van het ID. Een week boordevol inspiratie over vernieuwing in de regio. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het programma. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor updates!

  Op donderdagavond 29 november wordt de week feestelijk afgesloten met de uitreiking van de Veluwse Innovatieprijs. 

  Meer info / aanmelden
  VIP 2018

  29 november 2018: Veluwse Innovatieprijs

  Op 29 november is het zover: voor de derde keer reikt De Diamant van Midden-Nederland de Veluwse Innovatieprijs uit! De Veluwse Innovatieprijs is voor de ‘Very Innovative Person’ (VIP) of onderneming die met duurzame technologische innovaties actief is in de maak- of foodindustrie, energie- of milieutechnologie of ICT op de Noord-Veluwe.

  Aanmelden en nomineren
  Bent of kent u een onderneming die deze prijs verdient? Inschrijven kan op deze pagina. 
   

  Meer info / aanmelden
  Logo Veluwe Portaal

  11 december: Matchtafel Veluwe Portaal

  De arbeidsmarkt is in beweging. Als werkgever heb je continu te maken met instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Bij de matchtafels van Veluwe Portaal komen werkgevers uit de regio regelmatig op een informele manier bij elkaar om vacatures en medewerkers onder de aandacht te brengen.

  Meer info / aanmelden
Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden met informatie die relevant is voor mij als ondernemer.
De Diamant van Midden Nederland

Met behoud van eigenheid, schitteren als collectief.

Hiermee schrijf ik me voor de nieuwsberichten van De Diamant van Midden-Nederland.

435