Agenda / regiokalender

.

  Logo Veluwe Portaal

  10 december: Matchtafel Veluwe Portaal

  De arbeidsmarkt is in beweging. Als werkgever heb je continu te maken met instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Bij de matchtafels van Veluwe Portaal komen werkgevers uit de regio regelmatig op een informele manier bij elkaar om vacatures en medewerkers onder de aandacht te brengen.

  Meer info / aanmelden
  Winnaar Linnaeus onderscheiding

  9 januari: Nieuwjaarsreceptie De Ontmoeting | Linnaeusonderscheiding

  Alle leden, partners en relaties zijn van harte uitgenodigd voor deze traditionele nieuwjaarsreceptie welke georganiseerd wordt door VNO-NCW VeluweVallei, Bedrijvenkring Harderwijk, Bedrijvenkring Ermelo en Economic Board Noord-Veluwe. Bij toerbeurt is de organisatie in handen van deze organisaties. De gastheer van dit jaar is de Bedrijvenkring Ermelo.

  Meer info / aanmelden
  Logo Veluwe Portaal

  28 januari: Uitnodiging Young HR Professionals

  Hogeschool Windesheim en Veluwe Portaal organiseren in samenwerking met Waterschap Vallei en Veluwe de eerstvolgende netwerkbijeenkomst voor de Young HR Professionals.

  Meer info / aanmelden
  Save the date Zorg bijeenkomst

  30 januari: Startbijeenkomst Zorg

  Om de personele problemen in de (nabije) toekomst te voorkomen moeten we nu in actie komen! Vandaar dat de Care Academy Veluwe, samen met VeluwePortaal en de Economic Board Noord-Veluwe een startbijeenkomst organiseert voor bestuurders en HR-managers.

  Meer info / aanmelden
  Logo Veluwe Portaal

  4 februari: HR Thematafel 'Kanker op de werkvloer'

  Wanneer een werknemer met kanker te maken krijgt, betekent dit dat u als werkgever moet nadenken over hoe u het beste samen verder wilt en kunt. Met als doel: een duurzaam herstel en re-integratie binnen uw organisatie.

  Meer info / aanmelden
  Techniekpact

  15 juni: Techniekpact Jaarcongres 2020

  Techniekpact Jaarcongres 2020 op  15 juni bij de Wageningen University & Research met als thema food-tech.

  Meer info / aanmelden
435