Logo Veluwe Portaal

  11 december: Matchtafel Veluwe Portaal

  De arbeidsmarkt is in beweging. Als werkgever heb je continu te maken met instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Bij de matchtafels van Veluwe Portaal komen werkgevers uit de regio regelmatig op een informele manier bij elkaar om vacatures en medewerkers onder de aandacht te brengen.

  Meer info / aanmelden
  Startersavond

  6 december: Netwerkavond voor startende ondernemers op de Noord-Veluwe

  Op donderdag 6 december is de volgende netwerkavond. Ben jij als ondernemer klaar voor 2019? Na deze avond wel! Tijdens de netwerkavond schuif je aan bij de 5 kennistafels met jouw vragen en uitdagingen. Elke tafel heeft een thema én een expert die vragen kan beantwoorden. Zo kom je ook in 2019 goed beslagen ten ijs!

  Meer info / aanmelden
  Winnaar Linnaeusprijs 2017

  10 januari 2019: Nieuwjaarsbijeenkomst De Ontmoeting

  Alle leden, partners én relaties zijn van harte uitgenodigd voor deze traditionele nieuwjaarsreceptie. We blikken kort terug en heffen met elkaar het glas op een nieuw jaar vol kansen en uitdagingen!

  Meer info / aanmelden
  Logo Veluwe Portaal

  28 juni 2018: HR Netwerkbijeenkomst Veluwe Portaal

  Hoe goed is uw focus? Bent u altijd alert? Heeft u een vaste hand? Haal dan de 'trekker over' en meld u aan voor deze unieke HR netwerkbijeenkomst over 'Arbeidsmobiliteit & Employability'. Ervaar het zelf tijdens deze enerverende bijeenkomst in samenwerking met het Minsterie van Defensie bij de Johannes Postkazerne in Havelte. 

  Meer info / aanmelden
  Logo Veluwe Portaal

  1 - 12 oktober Week van de Arbeidsmobiliteit

  Elk najaar organiseert Veluwe Portaal de ‘Week van de Arbeidsmobiliteit’. Een fantastische mogelijkheid voor organisaties om zichzelf te profileren door anderen een kijkje in hun keuken te gunnen. 

  Meer info / aanmelden
  Schermafbeelding 2018-09-03 om 17.03.32

  26 september 2018: Netwerkavond voor Startende Ondernemers

  Ben jij startend ondernemerd (0-5 jaar) op de Noord-Veluwe? Van zakelijk dienstverleners tot zelfstandigen in de bouw: onze regio bruist van enthousiaste startende ondernemers. Wij nodigen je van harte uit om elkaar te ontmoeten tijdens  de netwerkavond op woensdag 26 september!  

  Meer info / aanmelden
  platform techniek

  18 oktober: Netwerkbijeenkomst Platform Techniek Noordwest-Veluwe

  Op 18 oktober vindt er een Netwerkbijeenkomst van Platform Techniek Noordwest-Veluwe plaats. Het thema is Techniek Verbindt. Meer informatie volgt. 

  Meer info / aanmelden
  Logo Veluwe Portaal

  6 november: Young HR Professionals bijeenkomst

  Afgelopen voorjaar is het Young HR Professional netwerk van Veluwe Portaal van start gegaan. Het doel van dit netwerk is het bespreken van vakinhoudelijke cases, het delen van kennis en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is het een mooie kans om informeel te netwerken met ‘HR-collega’s’ uit de regio. Meld u hier aan voor de volgende bijeenkomst op dinsdag 6 november 2018.

  Meer info / aanmelden
  Bijeenkomst 7d ecember

  7 december: Informatieve ontbijtbijeenkomst over Lelystad Airport

  Vrijdag 7 december a.s. organiseert de initiatiefgroep Lelystad Airport moet door! samen met Bedrijfskring Lelystad en met hulp van VNO/NCW Midden-Nederland een informatieve ontbijtbijeenkomst voor het geïnteresseerde bedrijfsleven in Flevoland, NW-Veluwe, Harderwijk en Westelijke Veluwerand.

  Meer info / aanmelden
  Techniekpact

  18 juni 2018: Jaarconferentie Nationaal Techniekpact

  Technologische ontwikkelingen, innovatie en digitalisering maken dat er meer vraag is naar technici. Dat geldt ook in sectoren als zorg, bouw, energie, water en agri-food, vanwege de vele cross-overs met techniek. Bedrijven, overheden, onderwijsinstellingen en kennisinstituten in Noord-Nederland zetten hier vol op in met aansprekende projecten.

  Op de Jaarconferentie 2018 van het Nationaal Techniekpact 'Techniek Verbindt' laten we die projecten én de verbindingen op het terrein van duurzame (groene) energie, smart industry toekomstbestendige landbouw en innovatieve zorg zien!

  Meer info / aanmelden
  Logo Veluwe Portaal

  22 november: HR Netwerkbijeenkomst

  ‘Oh, kom er eens kijken….’. Op 22 november organiseren wij onze laatste HR Netwerkbijeenkomst voor 2018. En hier wil je bij zijn! Want om helemaal in de stemming voor deze tijd van het jaar te komen, organiseren wij deze in samenwerking met Van Delft Biscuits in Harderwijk. Het thema ‘Talent in Beweging’ is de rode draad deze middag. Let op! Er geldt een maximaal aantal deelnemers en wie het eerst komt ……

  Meer info / aanmelden
  Netwerkavond Startende ondernemers

  1 november: Netwerkavond voor startende ondernemers op de Noord-Veluwe

  Na een succesvolle eerste avond vindt er op 1 november een tweede netwerkavond voor startende ondernemers plaats! De organisatie is aan de slag gegaan met de input van de eerste avond en heeft een interactief en inspirerend programma samengesteld. De avond staat in het teken van netwerken en de inzet van Social Media. Ben jij er ook bij?

  Meer info / aanmelden
  Economic Board De Diamant brief

  10 december: Economic Board De Diamant

  Het laatste overleg in 2018 van Economic Board De Diamant vindt plaats op maandag 10 december om 15.30 uur.

  Meer info / aanmelden
  RCT

  15 juni: Groeikansen voor automatisering en digitalisering in de Agro-Food

  Samen met Oost NL en VNO-NCW Midden organiseert RCT Gelderland het evenement: ‘Groeikansen voor automatisering en digitalisering in de Agro-Food’. Op vrijdag 15 juni staat deze bijeenkomst in het teken van elkaar ontmoeten en het delen van kennis en innovatie.

  Meer info / aanmelden
  RCT Jaarevent Nieuwe Tijden

  1 november: RCT Jaarevent 'Nieuwe tijden'

  Op donderdag 1 november organiseert RCT Gelderland een event voor Gelderse ondernemers gericht op de Nieuwe Tijden. Aan het woord komen Michiel Muller, een echte gamechanger, en Benno Oderkerk die laat zien hoe je in een kwart eeuw een bedrijf opbouwt, gespecialiseerd in spectrometers, dat over de gehele wereld actief is. 

  Meer info / aanmelden
  Robotisering en de maatschappij

  5 juni 2018: Mathijs Bouman over Robotisering in de maatschappij

  Robotisering. Rampscenario of uitkomst? De Maatschappij nodigt u uit voor een enerverende bijeenkomst met Dr. Mathijs Bouman, redacteur/econoom bij Nieuwsuur en regelmatig te zien bij RTL-Z, De Wereld Draait Door, Jinek, Pauw, EenVandaag, RTL Late Night en andere nieuws- en actualiteitsprogramma’s.

  Meer info / aanmelden
  Smart Buildings

  27 november: Smart Buildings: (ge)bouw in ontwikkeling

  Welke lessen trekken we uit de innovatieve ontwikkelingen die gaande zijn in de (bouw)wereld? Tijdens ‘Smart Buildings’ hoort u hoe de nieuwste technologie wordt ingezet door bedrijven en hoe we feeling kunnen houden met de nieuwe generatie die opgroeit met digitalisering en van aanpakken weet. De stage-/bedrijvenmarkt geeft gelegenheid tot netwerken.

  Meer info / aanmelden
  De Diamant

  29 mei 2018: Opleiden werknemers MKB Noord-Veluwe

  De werkgroep 'Opleiden werknemers MKB Noord-Veluwe' heeft als doel: bundelen/profileren/gecoördineerd stimuleren en is het antwoord op de vraag van Economic Board De Diamant van Midden-Nederland:
  Hoe kunnen we een gezicht en daarmee een impuls geven aan een leven lang ontwikkelen/talentbenutting op de Noord-Veluwe?
  De ondernemers-, onderwijs- en overheidsvertegenwoordigers willen dat het opleiden van werkenden beter voor het voetlicht komt.

  Meer info / aanmelden
  Logo Veluwe Portaal

  15 mei 2018: HR Young Professionals

  HR Young Professionals netwerk is een nieuw netwerk en onderdeel van Veluwe Portaal.
  Om zo jonge ‘HR-collega’s’ te vinden buiten je eigen organisatie. Het doel van dit netwerk is het bespreken van vakinhoudelijke cases en het delen van kennis maar ook de persoonlijke ontwikkeling komt op de agenda.

  Ben je (of jouw collega) tussen de 20 en de 30 jaar en lijkt het je leuk om je hierbij aan te sluiten? Wees dan welkom bij deze eerste bijeenkomst bij Bieze Food Group, Nijkerk van 11.00 uur - 12.30 uur. De lunch is inbegrepen. 
   

  Meer info / aanmelden
  Logo Veluwe Portaal

  24 april 2018: Matchtafel Veluwe Portaal

  De Matchtafel is er niet alleen om uw vacatures gevuld te krijgen, maar ook om uw (boventallige) medewerkers van werk naar werk te helpen.

  Programma + locatie
   15.00 uur             : Aanvang
   15.10 uur             : Matchtafel; uitwisseling in de praktijk
   16.20 uur             : Ervaringen delen
   16.30 uur             : Einde

  Meer info / aanmelden
  platform techniek

  4 april 2018: Algemene Ledenvergadering Platform Techniek

  U bent welkom bij de Algemene Ledenvergadering Platform Techniek Noordwest-Veluwe.
   

  Meer info / aanmelden
  Logo RCT

  4 april 2018: Exportborrel Noord-Veluwe

  De tweede Exportborrel Noord-Veluwe wordt georganiseerd met het Regionaal Centrum voor Technologie (RCT Gelderland). Het thema is ditmaal: Azië.

  Exportborrel Noord-Veluwe is een nieuw netwerk, in navolging van het succes in Apeldoorn en Deventer, en heeft tot doel exporterende bedrijven in de regio aan elkaar te verbinden om zo van elkaar te leren en te inspireren.
  RCT Gelderland is een provinciale stichting van en voor ondernemers en initiator van de Exportborrels.

   

  Meer info / aanmelden
  Logo Bedrijvenkring Ermelo

  13 maart 2018: Ondernemend Ermelo - Politiek Ondernemersdebat

  Ondernemend Ermelo zoekt de Dialoog met een uitdagend Politiek-Ondernemersdebat! Op 21 maart worden er weer gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Een weer verwachtingsvol moment voor politici, maar ook een belangrijk moment voor de ondernemers van Ermelo. Komen wensen, ideeën en belangen met elkaar
  overeen of zijn de tegenstellingen te groot?

  De Bedrijvenkring Ermelo wil daarover, juist nu voor de verkiezingen, de dialoog met elkaar aangaan. Dinsdag 13 maart is de Dialoog het strijdtoneel van het Ermelo's Politiek-Ondernemersdebat. Onder leiding van dagvoorzitter Arnoud Leerling zullen aan de hand van vragen, stellingen en korte pitches ondernemers en politici met elkaar in de slag over actuele Ermelose zaken maar ook topics die de komende raadsperiode op de rol staan.

  Kortom, een niet te missen avond voor alle ondernemers in Ermelo. De BKE is initiator van deze avond, maar heeft tevens de Jonge Ondernemers Ermelo en de Centrumondernemers uitgenodigd. Wees er snel bij want vol = vol!

  Meer info / aanmelden
  Online Marketing

  13 maart 2018: Kennissessie Online Marketing

  Heb je het idee dat jouw bedrijf ook meer zichtbaar moet worden en wil je meer te weten te komen over het schrijven van een vlog/blog of het gebruik van Facebook en Instagram? Samen met MarketingStudentOnline organiseert De Diamant van Midden-Nederland op 13 maart een kennissessie over de mogelijkheden van online marketing. De sessie zal plaatsvinden tussen 20:00 en 22:00 bij ROC Landstede in Harderwijk.
   

  Meer info / aanmelden
Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden met informatie die relevant is voor mij als ondernemer.
De Diamant van Midden Nederland

Met behoud van eigenheid, schitteren als collectief.

Hiermee schrijf ik me voor de nieuwsberichten van De Diamant van Midden-Nederland.

539