Kans maken op de Veluwse Innovatieprijs 2020?

Schrijf je nu in »

Veluwse Innovatieprijs

Zit vernieuwen je in het bloed en is jouw innovatie klaar voor het grote publiek? Meld je dan aan voor de Veluwse Innovatieprijs!

In de regio Noord-Veluwe bouwen talloze ondernemers aan een vooruitstrevende regio. Om dat te vieren, reikt Innovatiehuis Noord-Veluwe op woensdag 25 november voor de vijfde keer de Veluwse Innovatieprijs (VIP) uit.

Winnaar Lagemaat

Wie nomineer jij?

Ken jij een ondernemer die deze prijs verdiend? Laat het ons weten via het nominatieformulier »

Jaaroverzicht

"Het winnen van de innovatieprijs heeft voor ons veel deuren geopend."Roeland van Delden - Leadax (winnaar 2018)

Een podium voor innovatie

Heeft jouw bedrijf een uniek en vernieuwend product, dienst, concept of proces dat onlangs gelanceerd is? Ding dan mee naar de Veluwse Innovatieprijs! 

Tijdens de feestelijke uitreiking op woensdagmiddag 25 november presenteren Noord-Veluwse bedrijven hun innovatie aan publiek en jury. Jouw bedrijf staat in de schijnwerpers en samen laten we zien wat onze regio te bieden heeft. Ga jij naar huis met deze eervolle onderscheiding?

Hoe maak je kans?

Jouw bedrijf is gevestigd in Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nunspeet, Oldebroek, Putten, Nijkerk of Zeewolde

Je bent actief in de maakindustrie, foodindustrie, energie- en milieutechnologie, commercie of ICT

Je hebt een product, systeem, applicatie, concept en/of productieproces ontwikkeld welke nieuw is voor de organisatie of de maatschappij en klaar is voor implementatie, toepassing en/of vermarkting.

Wat kun je verwachten?

Deelname aan de Veluwse Innovatieprijs zet jouw bedrijf in de schijnwerpers. Naast een werkbezoek van onze jury maken we een gave bedrijfsvideo. We schrijven een uitgebreid artikel over de innovatie en verzorgen diverse uitingen voor pr & publiciteit. Ook gaan onze innovatiemakelaars samen met jou aan de slag met de doorontwikkeling van de innovatie. 

De VIP is onderdeel van de Week van de Innovatie georganiseerd door Innovatiehuis Noord-Veluwe, hét regionale kennis- en netwerkplatform op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

Winnaar Dr Ten

Dr Ten (juryprijs 2019)

"Het meedingen naar en zeker het winnen van de prijs geeft een positieve vibe binnen je organisatie. Het is een stukje erkenning voor waar je mee bezig bent."

Winnaar Lagemaat

Lagemaat (publieksprijs 2019)

Publieksprijs: een mooie waardering voor hun energie, enthousiasme en lef!

Winnaar VIP2018

Leadax (2018)

"Het winnen van zowel de jury- als de publieksprijs deed ons beseffen dat wij met Leadax aan iets bijzonders aan het bouwen zijn."

VIP 2017 winnnaars

De RuwBouwGroep (2017)

"Onze innovatie kan de wereld een stukje duurzamer maken en is het waard om op heel grote schaal toegepast te worden!”

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Stuur een e-mail »
562