Logo Veluwe Portaal
  Perspectief Selhorstweg 99 in Harderwijk 6 november 2018 13:30 - 16:00 uur

  6 november: Young HR Professionals bijeenkomst

  Afgelopen voorjaar is het Young HR Professional netwerk van Veluwe Portaal van start gegaan. Het doel van dit netwerk is het bespreken van vakinhoudelijke cases, het delen van kennis en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is het een mooie kans om informeel te netwerken met ‘HR-collega’s’ uit de regio. Meld u hier aan voor de volgende bijeenkomst op dinsdag 6 november 2018.

  Na de goede start in mei, hebben wij het stokje overgenomen en organiseren in het najaar de tweede bijeenkomst met als thema: ‘De positie van een Young HR Professional binnen de organisatie’. Corinne Mulder, Manager P&O bij Perspectief neemt ons o.a. mee in haar ervaring, groei en positie binnen de Perspectief Groep. Daarna gaan we onze eigen positie binnen onze organisaties visualiseren en met elkaar delen om zo van elkaar te leren. We sluiten de middag af met een rondleiding en netwerkborrel bij Kok Experience.

  Ben je (of jouw collega) tussen de 20 en de ca. 30 jaar en lijkt het je leuk om je hierbij aan te sluiten? Dan zien we je heel graag bij de eerstvolgende bijeenkomst*. Geef je op en noteer ‘m in je agenda. Heb je vooraf een vraag over dit initiatief. Dan kun je ons altijd bereiken via de mail of de telefoon.

  Klik hier voor meer informatie en aanmelden

   

  539