Sterk

Stuurgroep 5 nov
12 november 2014

De Diamant besproken

De voortgang van de projecten van STERK NV is kort doorgenomen. Deze inspanningen van regionale ondernemers zullen de kern van het verhaal van De Diamant vormen tijdens haar presentatie op de gezamenlijke Nieuwjaarsreceptie met De Maatschappij, VNO-NCW en de bedrijvenkringen Harderwijk en Ermelo op
8 januari. Meer info zie agenda.

Ook werd het onderzoek naar andere initiatieven in de regio, uitgevoerd door Bureau Streefkerk, besproken. Dat onze regio met bijna 20 gezichten naar buiten treedt, is eens te meer reden om een eenduidige merknaam en beeldmerk als De Diamant vorderingen te maken.

De invulling van de Tour d’ Diamant werd eveneens rondgemaakt. De Tour start op 18 februari in Nunspeet, dan 25 maart naar Oldebroek, in april is Harderwijk de gastheer, in mei Ermelo en in juni Putten. Meer over de Tour d’ Diamant vindt u hier.

Onderdeel van de website van De Diamant is een regionale activiteitenkalender. Partijen worden uitgenodigd om via de website hun vergaderingen/bijeenkomsten/evenementen in te voeren. Zo is de kalender ook een handige tool voor betrokkenen om een geschikte datum te kiezen voor hun bijeenkomst. Klik hier voor de regio-activiteitenkalender.

460